Erikoistilaukset

Galleriasta löytyvät korut on kaikki mun suunnittelemia ja tekemiä ja niitä saa tilauksesta lähettämällä sähköpostia osotteeseen thesehandsjewelry@gmail.com. Koruja voi myös muokata yksilöllisemmäksi esim. muuttamalla kiven koko/väri, erilainen riipuslenkki tai sahattu kuvio. Taivas on vain rajana ja rajat on tehty rikottaviksi. Jos haluut itte suunnitella korun kokonaan niin sekin onnistuu. Mikäli haluut muokata jotain omaa jalomatellikoruasi, laitappa taas sitä viestiä tulemaan. Näihin muokkauksiin kuuluu esim. irronneen kiven korvaaminen uudella, sormuskoon suurentaminen/pienentäminen tai vanhasta voidaan tehdä uutta sulatuksen kautta. Katkenneiden ketjujen korjaus ja helminauhojen punonta onnistuu myös.
Jalometallien kierrätyksen lisäksi olen kierrättänyt myös moottorisahan teräketjuja tekemällä niistä kaula- ja ranneketjuja. Joten mikäli sua tämmöinen kiinnostaa oo yhteydessä muhun!

Erikoistilauksia voi tilata sähköpostin kautta thesehandsjewelry@gmail.com. Otathan huomioon, että alotan korujen valmistuksen vasta kun tilaus on vahvistettu.

Shopping Cart